Hjernefrekvensen forandres til tetabølge-frekvens som normalt kun oppnås gjennom dyp meditativ tilstand. 

 

Floating er det siste nye innen terapi for kropp og sinn. Du ligger i 25cm dypt varmt vann, med så mye Epsomsalt tilsatt at du kommer i en vektløs tilstand, og bare flyter. Alle ytre påvirkninger som lys, lyder, berøringer er minimalisert så du får oppleve total fred og ro for både kropp og sinn. Floating er et fantastisk frikvarter for hele deg!

 

 

Du får ny energi, økt kreativitet og ser verden i et nytt lys, bare for å nevne noe.

Forskning viser at floating har positiv effekt på mange av vår tids livs stil plager som for eksempel

  • muskelsykdommer/plager

  • blodtrykk

  • stress

  • søvnløshet

  •  migrene

  • restitusjon

  • jetlag.

PRAKTISK INFO:
1 float varer vanligvis 60 minutter. Noen velger dobbeltimer for enda dypere effekt!

 Du bør sette av ca. 90 minutter da du dusjer både før og etter. Det anbefales at du tar tid til å slappe litt av etter "turen" for å oppnå enda bedre effekt. Du trenger ikke badetøy!

For informasjon om priser se her.


Les om Fibromyalgi og floating her.

Hva trenger DU? Floaten kan brukes på mange måter.

Finn den floatpakken som passer best til deg og din situasjon, -og gled deg!

 

IKKE PRØVD FLOATING FØR?

Da anbefaler vi førstegangs-pakken med 3 float timer. Dette grunner i at det ofte tar et par ganger før du og kroppen blir vant til denne helt unike flytende tilstanden. ALLE opplever 3.float time som et slags "breakthrough" og etter det blir det bare bedre!

 

DYP OG LANGVARIG EFFEKT

Forskningsresultater viser målbar, dyp og langvarig effekt i forhold til ulike ubalanser, både fysisk og mentalt etter 10 ukers float med èn float pr uke.

 

AKUTTE PROBLEMER BÅDE FYSISK OG MENTALT

Har du et akutt problem (fysisk eller mentalt)vil du oppnå god effekt ved to eller flere float i uken i en kortere periode. (smerte, opptrening, skade, stress, prestasjon)

 

VEDLIKEHOLD OG STRESSMESTRING

Ønsker du rett og slett å vedlikeholde og balansere deg selv, forebygge stress, få mer overskudd, økt kreativitet, mindre tanke-stress, og nyte velværet i den gode følelsen av total fred og ro som er en sjelden tilstand i dagens hektiske hverdag? Da er førstegangspakken etterfulgt av vedlikeholdspakken på 7 eller 10 ganger midt i blinken. 

La floating bli en del av din vedlikeholdsrutine, som frisør, fotpleie, neglestell, hudbehandlinger, kiropraktor etc. Husk floating pleier det indre og dermed også det ytre!

 

MEDITASJON OG MINDFULLNESS

Mediterer du? Eller ønsker du å mediterer? Da kan floating bidra til en enda dypere meditasjon og hjelpe deg i gang med dine teknikker.

 

STUDENT?

Floating balanserer hjernen - du får bedre hukommelse, innlæringsevne, konsentrasjonsevne og generelt ro i hodet. Bruk floating jevnlig eller i oppkjøret mot eksamen for å forbedre din innsats og prestasjon.

 

ARBEIDSLEDIG ELLER SYKEMELDT?

Usikkerhet i forhold til arbeidslivet kan vær en stressende situasjon. Floaten vil hjelpe deg med å sortere, balansere og se nye muligheter. Fyll dagen din med nærende aktiviteter som bygger deg opp og gir nytt håp.

 

IDRETTSUTØVER

Øk prestasjons-evnen din gjennom floaten. Musklene restitueres merkbart fortere etter floating. Du vil også få mental ro, bedre reaksjonsevne og ikke minst yte mer.

 

VENNEPRIS

Floater du selv og ønskerå dele opplevelsen med andre får du en vennepris på gavekort til en som ikke har prøvd floating før.