Alle timer på Carna vektlegger integrering av pust i bevegelse og i avspenningsdelen som er fast avslutning uansett hvilken type time du deltar på.
Er du i tvil hva som passer deg? Jeg tilbyr en gratis veilednings time som kan hjelpe deg på rett vei. Ta kontakt
— Gitte Brage

GOD MORGEN

Den beste start på dagen. Kropp og sinn vekkes med gode øvelser som forbereder deg på en ny dag

TRENING FOR TRIVSEL

Fokus på holdningforbedrende øvelser som vil få kroppen i rett balanse. Mange opplever at denne type trening reduserer smerter og spenninger i kroppen, om de kommer av stress eller ensidige fysiske belastninger. Kroppen blir sterkere og tåler mer i hverdagen. Kombinasjon av mange treningsformer - meget populær time.

SIVANANDA YOGA

Sivananda systemet  omfatter fem hovedprinsipper, som til sammen utgjør et hele: riktig trening, riktig pust, riktig avslapning, riktig kosthold, positiv tenking og meditasjon.
Sivananda yoga består av lett gjennomførbare øvelser (asanaer) og er en metode som kan passe for alle. Sivananda utvikler en generell følelse av integrering og helhet. Det er en jevn , mild og flytende metode som passer alle nivåer.
Eiril - også kalt Radha, er Carnas Sivananda Instruktør. Hun er sertifisert fra en av Swami Sivanandas skoler i India.

"Det finnes bare èn kaste, Menneskeheten. Det finnes bare èn religion, Kjærlighetens religion.Det finnes bare et språk, Hjertes språk, eller Stillhetens språk. Utvid ditt Hjerte."  Swami Sivananda.
PRISER

Alle klasser/trenings timer i online systemet:

Drop-in  250,-

8 klipp      1530,-      (gyldig 4 mndr)

16 klipp 2880,-      (gyldig 6 mndr)

24 klipp    4050,-      (gyldig 7 mndr)

30 klipp    4860,-      (gyldig 5mndr) 

dette kortet er spesielt myntet på deg som ønsker å trene 2 eller flere ganger i uken!

KURS

Det arrangeres jevnlig kurs med fokus på samspillet mellom kropp & sinn. Her får du ennå grundigere innblikk via både teori og praksis. Følg med på Kalenderen.
Hensikten med kursene er at DU skal få bedre livskvalitet og glede samt ny lyst på livet!
 

Kurskalenderen finner du HER

Ta kontakt for informasjon om kurs hos Carna

KOM I FORM

Lenge siden du har rørt skikkelig på kroppen? Kanskje du bærer på noen kilo for mye? 
Denne timen får deg i gang igjen på en motiverende og overkommelig måte. Timen består av lett kondisjon, styrke&balanse trening på et nivå alle kan mestre. 
Motiverende og inspirerende øvelser og selvfølgelig en deilig avspenning som avslutning!

PILATES

Pilates er en trening som kombinerer pust, bevegelse og bevissthet. Det fokuseres på å styrke og stabilisere kroppen. Ved hjelp av denne treningen styrkes muskulaturen og bevegeligheten økes, kroppskontrollen forbedres og en får bedre holdning. Treningen har også en mental avkoblende effekt. Målet er å opparbeide en naturlig, sterk, funksjonell og smidig kropp. Treningen passer for alle.

PERSONLIG TRENER / PT

Trening med Personlig Trener / PT-timer når du virkelig ønsker forandring og resultater i dine trenings vaner! Du kan velge å ha en personlig trener alene eller med f.eks noen venner. Når du har PT timer får du personlig veiledning og tett oppfølging, gjennom et opplegg som passer ditt utgangspunkt, dine ønsker og behov. Målet kan være helt konkret som f.eks å delta på et konkret løp/konkurranse, vekttap eller “bare” et ønske om bedre almen helse. Alt er mulig! Fremgang måles i løpet av perioden og programmet justeres etter behov, så du får best mulig resultat. PT`en fungerer som veileder, motivator, inspirator og pådriver.

Du får også tips om nyttige livsstils endringer som f.eks kost, tanke- og handlingsmønstre som hjelper deg på veien. Hensikten er at du skal nå dine mål, bli inspirert, finne gleden, få et nytt perspektiv på trening, og derved like å ta vare på deg selv. Du oppnår da bedre livskvalitet - og glede fremover.

Ta kontakt for mere informasjon og timeavtale. 
Astrid S. Eriksen mob: 902 39 487
Gitte Brage mob: 901 29 822

Personlig Trening ved Astrid Eriksen og Gitte Brage

Singel (1 person)                            690,-

Duo (2 personer sammen)              1050,-

Trio (3 personer sammen)                1260,-

Kvartett (4 personer sammen)         1560,-

10% avslag på pakke med 10 ganger ut 2015!