Alle timer på Carna vektlegger integrering av pust i bevegelse og i avspenningsdelen som er fast avslutning uansett hvilken type time du deltar på. Er du i tvil hva som passer deg? Jeg tilbyr en gratis veiledningstime som kan hjelpe deg på rett vei.
— Gitte Brage
 

HØSTENS SESONGKURS 2019

Høstens sesongkurs går fra uke 34 t.o.m. uke 50.

På Carna velger vi å ha kurs som følger sesongene, dvs. du melder på en fast dag og fast tid.

Når vi jobber i en fast gruppe får vi en enda bedre flyt, progresjon i treningen, rom for mer individuelle behov og en motiverende gruppedynamikk.

Timeplan for høstsesongen er som følger;

Timeplan høsten 2019 tiny.jpg

TRENING FOR TRIVSEL

Fokus på holdningforbedrende øvelser som vil få kroppen i rett balanse. Mange opplever at denne type trening reduserer smerter og spenninger i kroppen, om de kommer av stress eller ensidige fysiske belastninger. Kroppen blir sterkere og tåler mer i hverdagen. Kombinasjon av mange treningsformer - meget populær time.


YOGA

På Carna legger ønsker vi å av-mystifisere yoga. Vi har en jordnær tilnærming som passer for oss som er oppvokst her nordpå. Vår kultur og tradisjon gir oss et helt annet ståsted for både den fysiske, mentale og åndelige siden ved yoga. Vi tar vare på alle aspektene, men integrerer dem på en lett fordøyelig måte. Vi mener dette er den beste måten å oppleve forståelse, glede og mestringsfølelse for denne fantastiske østens tradisjon for å ta vare på eget liv! Yoga er mulig å praktisere for ALLE!

Vi tilbyr forskjellige varianter av yoga med utdannede yogalærere.

YANG YOGA FLYT med litt YIN:
En deilig dynamisk yogaøkt hvor du øker energinivået, kjenner musklene, pusten og deg selv i skjønn forening. Enkelt og kraftfull og uten akrobatiske sprell!

YIN YOGA:
YinYoga er en rolig, enkel yogaform som går dypt i bindevevet og stimulerer de indre organene med tilhørende meridianer (energibaner). Sinnet roes ned, du finner indre harmoni - noen kaller det en "indre massasje". Dette er en perfekt yogaform for å balansere en hektisk hverdag. Vi bruker bolstere, tepper og lignende så alle kan komme i posisjonene uavhengig av utgangspunkt og tidligere yogaerfaring.


PILATES

Pilates er en trening som kombinerer pust, bevegelse og bevissthet. Det fokuseres på å styrke og stabilisere kroppen. Ved hjelp av denne treningen styrkes muskulaturen og bevegeligheten økes, kroppskontrollen forbedres og du får bedre holdning. Treningen har også en mental avkoblende effekt. Målet er å opparbeide en naturlig, sterk, funksjonell og smidig kropp. Treningen passer for alle.


THUMBI KONSEPT KURS

Det arrangeres jevnlig kurs med fokus på samspillet mellom kropp & sinn. Her får du enda grundigere innblikk via både teori og praksis. Hensikten med kursene er at du skal få bedre livskvalitet og glede, og ikke minst ny lyst på livet! Følg med på kalenderen.

Ta kontakt for informasjon om kurs hos Carna.

SPREK SENIOR:

Øvelser med bl.a. rytmiske bevegelser som stimulerer de delene av hjernen som kan påvirkes negativt i aldringsprosessen. Vi trener på styrke, bevegelighet og balanse, og avslutter med puste- og konsentrasjonsøvelser i en god avspenning. Kurset inneholder en del av Dr. Audun Myskja`s mangeårige erfaringer i arbeidet med aldringsforebygging.

“NY START” HELSEKURS:

Vi jobber med energi-nivået i kroppen og får mer klarhet i hodet. Kurset er tilrettelagt så du kan delta uavhengig av dine type plager (f.eks. ryggplager, skulder/nakke, hofte/knær eller andre «diffuse» tilstander som trøtthet, muskelsmerter, lav energi, dårlig søvn e.l.)

PUST & MEDITASJON:

Pusten kombinert med bevisst oppmerksomhet er språket kroppen vår forstår og responderer på. Det ER mulig å fange opp kroppens signaler om ubalanser på et tidlig tidspunkt! På dette kurset lærer vi hvordan kommunisere med kroppen gjennom pust og oppmerksomhet for å forebygge spenninger og ubalanser FØR de utvikler seg til smerte som reduserer livskvaliteten!


PERSONLIG VEILEDNING

Personlig veiledning – når du virkelig ønsker forandring og resultater i dine treningsvaner! Du kan velge å ha en personlig veiledning alene eller med noen venner. Når du har disse timene får du personlig veiledning og tett oppfølging, gjennom et opplegg som passer ditt utgangspunkt, dine ønsker og behov. Målet kan være å få en bedre holdning og derved mindre belastningsskader. PV`en fungerer som veileder, motivator, inspirator og pådriver.

Du får også tips om nyttige livsstilsendringer som kost, tanke- og handlingsmønstre som hjelper deg på veien. Hensikten er at du skal nå dine mål, bli inspirert, finne gleden, få et nytt perspektiv på trening, og dermed like å ta vare på deg selv. 

Ta kontakt for mer informasjon og timeavtale. 
Gitte Brage mob: 901 29 822 eller mail: post@goodcarna.com